Tømrer i Birkerød

Erfaren tømrerfirma i Birkerød med over 50 års erfaring

Tømrer- & snedkermester Preben Andersen & Søn er et familiedrevet tømrer- og snedkerfirma med over 50 års erfaring inden for branchen, og dette kan ses i vores arbejde. 

I hver eneste opgave vi varetager for vores kunder, sørger vi for, at arbejdskvaliteten er helt i top, så resultatet ikke blot bliver tilfredsstillende, men derimod viser en perfektion og detaljeorientering, som man ikke finder mange steder.  

Derfor er vores team af tømrere og snedkere også et udvalg af de bedste håndværkere, der både sørger for, at dine projekter står knivskarpt, samt giver dig en professionel service fra start til slut. Vi går nemlig ikke på kompromis med hverken opgaven eller kommunikationen til vores kunder, og derfor er vi blandt de fortrukne tømrer- og snedkermestre i Birkerød. 

Faglig stolthed har været vores fokus siden firmaet startede, og sådan vil det fortsat være. Du kan derfor være sikker på at få professionel og kompetent rådgivning fra start til slut, hvilket giver det absolut bedste resultat. 

Vi kan varetage alle former for opgaver

Med over 50 år i bagagen er der ingen tømrer- og snedkeropgaver, vi ikke kan hjælpe dig med. Og selvom vi efterhånden er et stort firma, så er ingen opgaver for store eller for små for os. Uanset størrelse bliver alle opgaver udført med samme fokus på gode materialer af en høj kvalitet, da dette er forudsætningen for, at arbejdet kan udføres grundigt og resultatet bliver godt. 

Vi udfører bl.a. opgaver inden for 

Kundetilfredshed og professionel rådgivning

Vores fokus på det gode arbejde og den professionelle rådgivning har uden tvivl medvirket til, hvor vi er i dag, samt vores store kundeportefølje af glade kunder i hele Birkerød. 

Vores kundetilfredshed bunder dog ikke kun i håndværkernes perfektionisme med selve opgaven, men ligeledes i det faktum, at vi tilbyder vores kunder den samme personlige rådgiver igennem hele projektet, så du er sikret en god dialog og det allerbedste samarbejde fra start til slut. 

Se eksempler på tidligere projekter

Vil du se eksempler på tidligere opgaver, så kig forbi vores galleri med tidligere projekter. 

Her finder du billeder fra en bred vifte af de områder, som vi har arbejdet med samt resultatet af vores arbejde.  

Du er velkommen til at kontakte os på mail eller telefon for en snak om dit næste projekt, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at føre din drøm ud i livet. 

Kontakt os her og få et gratis tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​