Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer

Er det tid til udskiftning af vinduer eller udskiftning af døre? Hos Tømrer- & snedkermester Preben Andersen & Søn har vi stor ekspertise med montering af nye vinduer og nye døre. 

​Vi tilbyder udskiftning af vinduer og udskiftning af døre for private, erhverv og boligforeninger. Vi har kunder i blandt andet Græsted, Helsinge, Gilleleje og så videre. 

Montering af døre og vinduer med videre

Vi udfører alle former for reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer samt udskiftning af døre. Det kan være alt fra VELUX til dannebrogsvinduer, og vi tager os både af indvendig og udvendig udskiftning af døre såsom en terrassedør eller en hoveddør. Vi klarer også dørkarmene. 

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at dørene og vinduerne holder sig pæne i mange år. 

Stort udvalg i vinduer og døre

Vi har et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan specialfremstille særlige ønsker i løbet af få dage. 

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris for udskiftning af vinduer afhænger af producent samt jeres valg af energiruder og materialer. De fleste vælger træ indvendigt og aluminium udvendigt samt energiruder.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesarbejde

ontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og/eller udskiftning af døre.

Du kan ringe til os på telefon 20 27 23 81 eller 20 45 93 48 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til andersen-byg@hotmail.com

Kontakt os her for uforpligtende tilbud på vinduesarbejde

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​