Tagrenovering eller nyt tag på Nordsjælland samt København

Tagrenovering

Tagrenovering og tagarbejde

Er det tid til en tagrenovering eller nyt tagarbejde? Hos Tømrer- & snedkermester Preben Andersen & Søn har vi omkring 50 års erfaring med tagarbejde. 

Vi kan varetage alt fra en mindre tagrenovering til et helt nyt tag. Vi arbejder for private og erhverv samt boligforeninger, og vi dækker København samt hele Nordsjælland, hvor vi har kunder i blandt andet Græsted, Gilleleje, Helsinge og omegn. 

Fokus på kvalitet og holdbart resultat ved tagrenovering

Det er nødvendigt med en renovering af tag fra tid til anden, men vi lægger også gerne et nyt tag, hvis der er behov for det. Samtidig kan vi ændre tagetagen til beboelse. 
 
Vi kan blandt andet isolere gavl og tag samt opmure vægge og opsætte kviste, hvorved du får mere plads. Vi sikrer, at du får et godt og holdbart resultat, uanset om du vælger tagreparation, tagrenovering eller et nyt tag. 

​Vi har med andre ord altid fokus på kvalitet og holdbare løsninger ved alt vores tagarbejde. 

Pris på et nyt tag?

Vores priser afhænger blandt andet af tagmaterialet. Vælg eksempelvis mellem et eternittag, tagpaptag eller et tegltag. 

Valg af isolering samt behov for renovering af tagkonstruktionen spiller også ind i forhold til den endelige pris. 

Kontakt os gerne for at få et tilbud på tagarbejde

Ønsker du et tilbud på tagarbejde i København eller på Nordsjælland? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 20 27 23 81 eller 20 45 93 48 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til andersen-byg@hotmail.com

Kontakt os her for tilbud på tagarbejde

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​