Tagrenovering eller nyt tag på Nordsjælland samt København

Tagrenovering

Tagrenovering og tagarbejde

Er det tid til en tagrenovering eller nyt tagarbejde? Hos Tømrer- & snedkermester Preben Andersen & Søn har vi omkring 50 års erfaring med tagarbejde. 

Vi kan varetage alt fra en mindre tagrenovering til et helt nyt tag. Vi arbejder for private og erhverv samt boligforeninger, og vi dækker København samt hele Nordsjælland, hvor vi har kunder i blandt andet Græsted, Gilleleje, Helsinge, Humlebæk, Hillerød og omegn.

Fokus på kvalitet og holdbart resultat ved tagrenovering

Det er nødvendigt med en renovering af tag fra tid til anden, men vi lægger også gerne et nyt tag, hvis der er behov for det. Samtidig kan vi ændre tagetagen til beboelse. 
 
Vi kan blandt andet isolere gavl og tag samt opmure vægge og opsætte kviste, hvorved du får mere plads. Vi sikrer, at du får et godt og holdbart resultat, uanset om du vælger tagreparation, tagrenovering eller et nyt tag. 

​Vi har med andre ord altid fokus på kvalitet og holdbare løsninger ved alt vores tagarbejde. 

Pris på et nyt tag?

Vores priser afhænger blandt andet af tagmaterialet. Vælg eksempelvis mellem et eternittag, tagpaptag eller et tegltag. 

Valg af isolering samt behov for renovering af tagkonstruktionen spiller også ind i forhold til den endelige pris. 

Kontakt os gerne for at få et tilbud på tagarbejde

Ønsker du et tilbud på tagarbejde i København eller på Nordsjælland? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 20 27 23 81 eller 20 45 93 48 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til andersen-byg@hotmail.com

Kontakt os her for tilbud på tagarbejde

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​

Ofte stillede spørgsmål

Med tiden bliver dit tag ældre og slidt, hvilket kan medføre til nogle problemer. Nogle af problemerne der b.la. kan nævnes er:

  • Der kommer vand ind i huset
  • Taget begynder at sive
  • Huller i taget
  • Tagets overflade bliver misfarvet
  • Mos og alger, der vokser på taget
  • Utætheder i loftet eller på væggene

Hvis du opdager nogle af disse problemer, kan det være tegn på, at det er på tide at udskifte dit tag. Det er vigtigt at få det udskiftet inden der kan opstå yderligere skader, som kan resultere i dyre reparationer. 

Når du skal vælge mellem forskellige typer af tagmaterialer, er der flere ting, som du bør overveje.

Ønsker du f.eks. en billigere tagtype, så kan eternittag være et godt valg. På trods af at de har en lav vægt, så er eternittag slidstærke og holdbare. Derfor kan de nemt installeres på konstruktioner, der ikke kan bære tungere tagmaterialer. Med den rigtige vedligeholdelse kan eternittag holde op til 50 år. Sidst men ikke mindst, så besidder eternittage den fordel, at de er modstandsdygtige over for brand. Ulemperne ved eternittage er, at hvis der opstår skader, så må der ikke gå for lang tid, før de bliver løst. Dette skyldes, at der hurtigt kan opstå risiko for fugtproblemer. Endvidere skal taget rengøres, så der ikke er mos og alger, som sætter sig fast.

Vælger du derimod tagpaptag, så kan der være andre fordele at hente. På grund af det lette materiale, så er denne tagtype nemt at montere og anvende på de fleste underlag. Yderligere er de vandafvisende og beskytter mod fugtskader. Samtidig er de også modstandsdygtig over for brand og tilføjer dermed et ekstra lag af beskyttelse. Til gengæld så har tagpaptag ikke lige så længe holdbarhed som andre typer af tag. De har en tendens til at blive forringet med tiden ved udsættelse over for stærke vejrforhold. Dermed er det vigtigt at være opmærksom på tegn for skader eller slitage. Til gengæld er de nemmere at vedligeholde og reparere.

Tegltage er et bæredygtigt valg, idet de er fremstillet af naturlige materialer. De giver flere muligheder, hvis du ønsker at tilpasse ift. stil og farver. Denne type tag har en tung vægt, som gør, at de kan holde i mange årtier uden de mister deres styrke og stil. Med den korrekte installation og vedligeholdelse, kan de holde i op til 50 år eller mere. Sammenlignet med de andre typer, så kræver de mindre vedligeholdelse og reparationer over tiden. Skulle de beskadiges, så er de lettere at udskifte fremfor, at du skal til at udskifte hele taget. Til gengæld er de dyrere end de andre tagmaterialer grundet af, at de har en tungere vægt og er mere kompleks at installere. Det kræver derfor en stærk konstruktion, som kan bære vægten.

Overvejer du enten et nyt tag eller en tagrenovering, så skal du tage hensyn til skadens omfang og dit budget. Er dit budget begrænset eller dit nuværende tag stadig er i en god stand med få skader, kan det betale sig at vælge en tagrenovering. Er der derimod dybe skader, kan det være nødvendigt med en udskiftning af dit tag.

Den store forskel i et nyt tag og tagrenovering ligger i både prisen samt omfanget af det arbejde, der skal laves. Ved et nyt tag skal hele tagfladen erstattes eller så skal der installeres et nyt lag oven på den eksisterende. Denne løsning kræver mere materiale og arbejde, hvoraf det også tager længere tid at gennemføre og dermed en dyrere løsning. Det kan til gengæld give en længere forventet levetid, bedre isolering og beskyttelse. En renovering af et tag er typisk billigere og indebærer reparationer af eksisterende materialer, som er blevet beskadiget på grund af alder eller slitage.