Terrasser

Træterrasse eller fliseterrasse? Vi bygger efter dine ønsker, så dine havedrømme går i opfyldelse

Kunne du tænke dig at få lagt eller bygget en ny terrasse på din grund? Så er du kommet til det helt rette sted. 
 
Hos Tømrer- & snedkermester Preben Andersen & Søn har vi ekspertisen og erfaringen til både at kunne bygge en træterrasse såvel som lægge en terrasse i sten eller fliser efter dine ønsker. 

​Vi løser blandt andet opgaver for private boligejere og erhvervskunder i Græsted, Gilleleje, Helsinge og andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne forbi dig.

Vi tilbyder rådgivning og inspiration om materialer og indretning

Vi bygger på baggrund af dine ønsker, og vi byder samtidig ind med professionel rådgivning omkring valg af materiale, indretning og design.  

​Skal det for eksempel være en flisebelagt terrasse med en frodig bevoksning, som er let at holde, eller foretrækker du en hævet træterrasse på pæle med bord og bænke i samme træmaterialer? 

​​Hvis det er småt med pladsen, kan en blomstertrappe med plads til planter og urter i potter være det, der skaber en hyggelig og stemningsfuld terrasse.  

​Mulighederne er mange, og vores erfaring som tømrer gør, at vi også finder den helt rigtige løsning til dig. 

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget montering af en ny træterrasse koster. Din pris afhænger bl.a. af: 

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på, at vi tilbyder opføring af en træterrasse i højeste kvalitet, så du får et flot resultat, der kan holde i rigtig mange år.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din nye terrasse

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på enten en træterrasse eller en fliseterrasse.  

Du skal bare ringe til os på telefon 20 27 23 81 eller skrive til vores e-mail andersen-byg@hotmail.com. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular. 

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din nye terrasse

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​