Totalenterprise på Nordsjælland samt København

Totalentreprise

Få udført din byggeopgave i totalentreprise hos os

Skal du have udført en byggeopgave, der involverer flere faggrupper, så kan du med fordel vælge at kontakte os hos Tømrer& snedkermester Preben Andersen & Søn. Vi har mere end 50 års erfaring inden for byggeri, og vi kan blandt andet tilbyde totalentreprise for private og erhverv i områderne omkring Græsted, Gilleleje og Helsinge. 

Fordelene ved at vælge en totalentreprise

At bygge i en totalentreprise anvendes typisk i forbindelse med større renoveringer, tilbygninger og nybyggeri. 

Den helt klare fordel ved at bygge i en totalentreprise er, at du slipper for at have mange forskellige virksomheder ind over dit byggeprojekt, hvis arbejde du selv skal stå for koordineringen omkring. 

Med en totalentreprise har du kun én fast kontaktperson, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål om byggeriet. Derudover sikrer det også levering til tiden, da vi har mange års erfaring inden for koordinering af større projekter. 

Vi ved, hvornår i byggefasen de forskellige faggrupper skal ind, og hvor lang tid deres opgaver cirka tager. Derudover sørger vi altid for at have en tæt dialog med dig som kunde, så du hele tiden kan følge med i, hvor langt vi er med byggeriet 

Vi har en række faste samarbejdspartnere

Vi har et rigtigt godt samarbejde med en række faste samarbejdspartnere, som kan hjælpe os inden for de fag, som vi ikke selv tilbyder. Det er blandt andet elektrikere, murer, malere, blikkenslagere og smede. Det er alle sammen virksomheder, som vi kan stå inde for, og som har fokus på samme høje kvalitet, som vi selv har.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os på telefon 20 27 23 81 eller 20 45 93 48 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til andersen-byg@hotmail.com, hvis du skal bruge en dygtig totalentreprenør og ønsker et uforpligtende tilbud på din totalentreprise.​

Kontakt os her for uforpligtende tilbud

Beskriv din opgave i nedenstående formular. Vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.​